RENOVERING MED BYGNINGSSNEDKEREN

Er du på udkig efter en kompetent håndværker til renoveringsopgaver; såsom hele/dele af taget, udskiftning af stern eller beklædning og efterisolering. Hos Bygningssnedkeren har vi i mere end 10 år arbejdet med renovering for såvel private som erhvervsdrivende. Vi lægger afgørende vægt på at levere et stykke håndværk som vi kan stå inde for, og vi forlader ikke opgaven før vi er tilfredse med resultatet. Derudover bestræber vi os på at yde en personlig service, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov inden projektet påbegyndes. Har du særlige ønsker til arbejdstider eller lignende er vi derfor meget imødekommende.

SPECIALISTER I TØMRER- OG SNEDKERHÅNDVÆRKET

Hos bygningssnedkeren er vi specialister i tømrer- og snedkerarbejdet og vi kan derfor være behjælpelige med vigtige indsigter og erfaring inden for håndværket. Ligger dele af projektet uden for vores kompetenceområde har vi desuden en række stærke samarbejdspartnere som vi kan inddrage og trække på. Vi har overordentligt gode erfaringer med disse, og bruger kun samarbejdspartnere som vi har fuld tillid til, da det i sidste ende er os der står med ansvaret.

TAG KONTAKT OG HØR NÆRMERE

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og vi kommer gerne ud og ser nærmere på opgaven for at præsentere et uforpligtende tilbud. Tag kontakt i dag på tlf. 60 22 48 02 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde med bygningssnedkeren.


RING MIG OP

BESØG OS PÅ FACEBOOK